Kristinin mekko hipoi vesirajaa – vilautusvaara!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitysarjan tähti Kristin Cavallari on kolmen pienen lapsen äiti. Median valokeilassa paistattelevat naiset joutuvat helposti muiden arvostelun kohteeksi. Kun tähän lisätään vielä se, että nainen on myös äiti, hän saa varmasti vielä tuplasti enemmän arvostelevia kommentteja osakseen.

Eilen Kristin kuvattiin West Hollywoodissa saapumassa illalliselle julkkisten suosimaan Craig’s -ravintolaan. Hänen asunsa oli melko rohkea, sillä yntään lyhyempi mekko olisi jo paljastanut aivan liikaa.

Taannoin 29-vuotias Cavallari julkaisi verkossa kuvan, jossa näkyivät hänen miehensä ja kaksi poikaansa rannalla nauttimassa kesäpäivästä. Iloinen kuva sai heti valtavan kommenttimyrskyn osakseen, koska ihmisten mielestä Cavallarin poika oli aivan liian laiha eikä nainen selvästikään ruokkinut lastaan tarpeeksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash