Mies tilasi juustoisia sipulirenkaita – sai LÄHES mitä tilasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Samuel Ferguson -niminen mies muutti hetki sitten Worcestershiresta Keniaan. Keniassa hän on saanut oppia nopeasti paljon uutta elämisestä, kulttuurista ja myös ruoasta. Välillä mies on joutunut huomaamaan oppimaan myös kantapään kautta, että tutultakin kuulostavat asiat ovat todennäköisesti hyvin erilaisia Keniassa.

Samuelin veli Mike julkaisi hauskan kuvan, jonka Samuel oli Mirror-lehden mukaan hänelle lähettänyt Nairobista. Samuel oli mennyt syömään ja himoinnut ruokalistalta suolaisia ja rasvaisia sipulirenkaita. Hän oli tilannut listalta Cheesy Onion Rings -nimisen annoksen, joka oli kuitenkin melko erilainen kuin mies odotti.

Samuelin annoksessa ei ollutkaan paneroituja ja uppopaistettuja sipulirenkaita juuston kera. Sen sijaan mies oli saanut eteensä raakoja puolikaaren muotoon leikattuja paloja punasipulista ja juustosta leikattuja kuutioita. Mies oli lopulta väkisin pakottanut muutaman suupalan vatsalaukkuunsa oluen huuhtelemana.

My brothers in Nairobi, went out for a meal and ordered Cheesy onion rings