Nainen hankki kotiin kuntosalilaitteen – ei ollut vankinta tekoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä haluaa aloittaa terveellisemmän elämän ja urheilun oman kotinsa suomassa rauhassa ilman kuntosaliympäristöä ja muita ihmisiä. He voivat alkaa keräämään kotiinsa erilaisia kuntoiluvälineitä, joista suurin osa ei tule kuitenkaan vastaamaan kuntosalin vankempia ja isoja painoja kestäviä laitteita.

Ihmiset voivat sortua tilaamaan kotiinsa kuntosalilaitteita vastaavia kapistuksia ostoskanavilta hyvällä hinnalla. Nyt videolla nähdään eräs nainen, joka on elävä esimerkki siitä, minkä vuoksi kaikkiin kotiin ostettaviin laitteisiin ei kannata tuhlata rahojaan.

Naisen kokeilema laite on takapihalle kasattu crosstrainer-laite, jossa sekä jalat että kädet liikkuvat eteen ja taakse. Laite on todella hutera, kun nainen yrittää nousta sen päälle. Naisen tasapaino heittelee rajusti eteen ja taakse kunnes koko kapistus lopulta hajoaa naisen alla moneen osaan.