Tältä Ariana Grande kuulostaa ilman taustanauhaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

23-vuotias poptähti Ariana Grande on osoittanut monessa eri tilanteessa, että hän osaa laulaa todella hyvin. Moni tämän päivän laulaja voi kuulla kritiikkiä siitä, että laulua on käsitelty nauhoitusten jälkeen eikä tähti osaisi livenä laulaa yhtä hyvin.

Splash
Splash

Grande on kuitenkin säästynyt näiltä kommenteilta, koska hän on esiintynyt paljon ilman taustanauhalta tulevaa lauluraitaa. Ariana Grande todisti jälleen kykynsä oman Into You -kappaleensa tahdissa.

Nyt Ariana on julkaissut uudesta kappaleestaan YouTube-kanavallaan koruttoman version, jossa hän laulaa oman hittinsä tunteella kaikuvassa tilassa. Naisen rytminä toimii ainoastaan mielessä pyörivä taustanauha ja satunnaisesti napsuvat sormet. Granden ääni kuulostaa jälleen kerran uskomattoman kauniilta, kun hän osuu kappaleen korkeimpiinkin nuotteihin todella vaivattomasti.