Trubaduuri lauloi idolinsa hittiä – ei tunnistanut artistia edessään!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Matisyahu-taiteilijanimellään tunnettu laulaja Matthew Paul Miller oli ollut Havaijilla Mauin saarella konsertoimassa muutaman keikan verran. Viimeisen keikkansa päätteeksi mies oli mennyt juhlimaan bändinsä kanssa. He olivat menneet pieneen baariin, jossa paikallinen trubaduuri oli ollut musisoimassa kitaransa kanssa.

Matisyahu oli ajatellut, että muusikko oli huomannut ja tunnistanut hänet, koska hän oli alkanut soittamaan Matisyahun One Day -nimistä kappaletta. Matisyahu oli mennyt nuoren miehen eteen kuuntelemaan soittoa, jolloin hän huomasi, että muusikko ei tainnutkaan tunnistaa häntä.

Matisyahun basisti oli yllyttänyt laulajaa duetoimaan kappaletta paikallisen muusikon kanssa. Laulaja kertoi Billboard-lehden haastattelussa epäröivänsä, koska ei halunnut viedä muusikon esitystä varsinkaan kun mies ei tiennyt kuka hän oli.

Matisyahu päätti kuitenkin yhtyä lauluun aina oluensa hörppimisen välissä. Laulun aikana paikallinen soittaja alkoi vähitellen huomaamaan, että alkuperäinen esittäjä lauloi hänen kanssaan kappaletta. Esityksen jälkeen soittaja kätteli Matisyahua ja sanoi miehen näyttävän erilaiselta pitkillä hiuksilla.