Uima-allas tyhjeni mystisesti iltaisin – syylliset sulattivat silminnäkijöiden sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Shawn-niminen mies oli perheensä kanssa lomailemassa Etelä-Afrikassa, jossa heidän loma-asuntonsa sijaitsi Mabalingwen luonnonsuojelualueella. He nauttivat suuresti kuumina päivinä pihalla olevasta uima-altaasta, mutta ihmettelivät aina aamuisin miten allas on voinut puoliksi tyhjentyä illan ja yön aikana.

Eräänä kuumana päivänä syy altaan tyhjenemiseen selvisi perheelle. Perhe oli ollut ulkona nauttimassa uima-altaasta 41 asteen helteessä, kun elefanttilauma alkoi lähestymään allasta. Perheen oli ollut pakko mennä sisälle taloon, koska elefantit näyttivät tulevan altaalle.

Elefantit olivat ilmeisesti muina päivinä odottaneet, että allasalue tyhjenee ihmisistä. Yksi päivä oli kuitenkin ollut niin kuuma, että elefantit olivat perheestä huolimatta tulleet altaan luo juomaan viilentävää vettä. Uima-altaasta juova elefanttilauma oli perheelle melkoinen näky ikkunasta.