Vauva ei pitänyt kynsien leikkuusta – hulvaton harhautus isälle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenisä oli ottanut tehtäväkseen leikata pienen taaperonsa kynnet. Tehtävä osoittautui odotettua haasteellisemmaksi, sillä pienokainen yritti parhaansa mukaan harhauttaa isäänsä.

Taapero huudahti pelokkaasti aina, kun sakset lähestyivät hänen kynsiään. Kun isä perääntyi, alkoi pienokainen nauraa hänelle. Lapsukaisen tempaus sai isän nauramaan vedet silmissä. Pieni tyttö oli keksinyt ihastuttavan harhautuskeinon.

Mirror-lehden mukaan Marchelinha-nimisen pikkutytön tempaus on hauskuuttanut ihmisiä netissä, sillä pienokaisesta kuvattua videota on katsottu jo yli 1,8 miljoonaa kertaa. Voisi luulla, että vain harvassa perheessä kynsien leikkaaminen on yhtä hauskaa, kuin Marchelinhan perheessä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat