Aston Martin esitteli AM37-luksusveneensä – kuin suoraan Bond-elokuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen autovalmistaja Aston Martin tunnetaan pääasiassa luksusluokan nelipyöräisistä menopeleistään, mutta nyt yhtiö on laajentamassa valikoimaansa myös vesille. Se on nimittäin esitellyt AM37-superjahtinsa, joka voisi olla suoraan James Bond -elokuvista.

AM37 on ääniohjausta totteleva luksusvene, joka sopii lähinnä vain superrikkaiden kukkarolle. Sen käyttämiseen ei tarvita avainta, sillä huipputeknologiaa pullollaan oleva vene tunnistaa omistajansa sormenjäljistä ja sen ominaisuuksia ja laitteita ohjataan tablet-tietokoneen näytöltä.

Omistaja voi käynnistää esimerkiksi kahvinkeittimen jo kotoa käsin, jotta juoma olisi tuoretta hänen saapuessaan veneelle. Menopelin huippunopeus on peräti 111 kilometriä tunnissa. Veneen on määrä tulla myyntiin jo tämän vuoden lopussa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash