Jannika B lapsiperheen festarikeikkailusta: ”Tehtiin läpsystä vaihto”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen poptähti Jannika B palasi kesäkuussa esiintymislavoille äitiyslomansa jälkeen. Hän on naimisissa Apulanta-yhtyeen Toni Wirtasen kanssa, joten molemmat vanhemmat keikkailevat parhaillaan aktiivisesti. Stara tapasi Jannikan Tammerfesteillä, jossa perheen sisäinen logistiikka oli huipussaan.

Yksi Tammerfestin pääesiintyjiä Ratinanniemen festivaalipuistossa oli Apulanta, jonka keulahahmona Toni Wirtanen tunnetaan. Miehensä keikan aikana Jannika B hoiti perheen pienokaista hotellissa, mutta keikan jälkeen Toni kiirehti hotelliin, jotta Jannika B voisi vuorostaan lähteä töihin, eli tekemään haastatteluja ja valmistautumaan illan esiintymiseensä Ilves-yökerhossa.

– Tämä meni yllättävän hyvin. Tehtiin ihan läpsystä vaihto. Tässä hotellissa asutaan ja nyt isä on vahtimassa kauniisti nukkuvaa lasta, ja minä menen keikalle. Ei siinä ole ongelmaa, Jannika B kertoi.

Molemmilla on meneillään siis kiireinen keikkakesä, mutta siitä huolimatta vanhemmat ovat sattumalta onnistuneet päätymään samoille festareille jo useasti.

– Minä teen nykyisin puolet vähemmän kuin normaalisti, eli sellaiset 11 keikkaa. Olisikohan tämä nyt kolmas festivaali, jossa ollaan nyt samaan aikaan. Silleen aika hyvin. Se on vieläpä oikeasti täysin vahinko, koska meillä on ihan eri keikkamyyjät eikä olla edes pyydetty, että voitaisko saada olla samana päivänä. Meillä on käynyt hyvä tuuri, Jannika B iloitsi.