Joannalla liian rohkea bilemekko – huomasi sen pian itsekin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallin ja realitytähti Joanna Krupa tunnetaan myös eläinten oikeuksien puolestapuhujana. Krupa on ollut mallina eläinoikeusjärjestö PETA:n useissa eri kampanjoissa, joissa hänet on nähty poseraamassa myös alastomana.

Parhaillaan Joanna Krupa on Puolassa, ja hän osallistui eilen Varsovassa järjestettyyn lehdistötilaisuuteen. Kaunottaren musta bilemekko oli niin avoinainen, että hän ryhtyi itsekin peittelemään kaula-aukkoaan kesken tilaisuuden.

Miamin täydelliset naiset -sarjasta tunnettu Joanna Krupa on tehnyt jo useita kampanjoita PETA-järjestölle. Tuoreimmassa kampanjassa Krupa kertoi vangittujen miekkavalaiden ahdingosta ja kehotti kaikkia kouluttamaan itseään sen suhteen, mitä vesieläinpuistot oikeasti tekevät ja nousemaan yhdessä niitä vastaan. Taannoin hänet nimettiin Seksikkäimmäksi siskoksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash