Julkkistähti kolarissa upouudella Rolls Roycella – kuvat turmapaikalta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin perheen matriarkka Kris Jenner on joutunut auto-onnettomuuteen Calabasin asuinalueella Los Angelesin liepeillä. Julkkisten suosiman alueen kaduilla tapahtuneessa onnettomuudessa Jennerin kuljettama valkoinen Rolls Royce törmäsi Toyota Priukseen.

Turmapaikalta ikuistetuista valokuvista käy selville, että kumpikaan autoista ei ollut ajokuntoinen onnettomuuden jälkeen. Rolls Royce oli törmännyt ekoauton kylkeen. Vielä ei ole täyttä varmuutta siitä kumpi on syyllinen, mutta Prius ajoi moottoritielle ilmeisesti päin punaisia liikennevaloja. Kris Jenner kiidätettiin paikalta sairaalaan, ja hänen ranteensa on ehkä murtunut.

Krisin aviomies, sukupuoltaan vaihtanut entinen Bruce Jenner ja nykyinen Caitlyn Jenner, joutui taannoin vakavaan onnettomuuteen, jossa ihminen menehtyi. Häntä odotti pahimmassa tapauksessa tapposyyte, jota hän olisi voinut joutua kärsimään miesten vankilaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash