Miehet saivat valita meikatun tai lähes meikittömän naisen – odottamaton tulos!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monet miehet kertovat pitävänsä mielummin luonnollisista naisista kuin naisista, joiden kasvoilla on näkyvästi meikkiä. Daily Mail päätti laittaa tämän väittämän koetukselle ja testata miehillä pitääkö teoria todella paikkaansa.

Kaksi naista meikattiin kuviin kahdella eri tavalla. Naisille luotiin todella luonnollinen meikki, jossa korostettiin todella kevyesti naisten omia kasvojen piirteitä. Toinen meikki oli hieman raskaampi, ja siinä naisilla oli enemmän silmämeikkiä ja tummemmat huulet.

Kävi ilmi, että kuvia arvioineet miehet todella pitivät luonnollisesta ja meikittömämmästä tyylistä enemmän. Miehet kokivat, että luonnollisella meikillä naiset näyttivät lähestyttäviltä, nuoremmilta, raikkailta ja söpöiltä. Vain yksi mies oli sitä mieltä, että toinen meikittömistä naisista näytti vanhemmalta ja ikävystyttävältä.

Raskaampi meikki sai kovemman tuomion. Tummalla silmämeikillä ja huulipunalla varustetut kuvat saivat miehet pitämään naisia pelottavina, kylminä, sotilaallisina, pahansuopaisina ja halvempina kuin kuvissa, joissa naiset olivat luonnollisemman näköisiä.