Mies luuli ostavansa lapselle söpön yövalon – totuus paljastui pimeässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Doria etsimässä on kokoperheen suloinen animaatioelokuva, jossa hukkateille eksynyt Dori yritetään löytää. Pikkuisella Dori-kalalla on muistisairaus, minkä seurauksena Dorin muisti katoaa aina joka kymmenes sekunti. Elokuva sai ensi-iltansa 8. kesäkuuta ja sen ohessa on myös tehty paljon lapsille suunnattuja leluja myyntiin.

Benjamin-niminen mies oli nähnyt kaupassa suloisen Doria etsimässä -yövalon. Mies oli heti miettinyt, että hänen ystävänsä tytär pitäisi lampusta varmasti paljon, ja osti yövalon häntä ajatellen. Kun mies kokeili kotonaan laittaa valon päälle, hän oli saada sydänkohtauksen.

Mies oli pelästynyt lamppua ja ollut kauhuissaan siitä miltä yövalo lopulta näytti pimeässä. Dori-valo näyttää pimeässä hohtaessaan kuin kauhuelokuvasta otetulta pahiksen naamarilta, jolla on isot mustat silmät ja joka nauraa pahaenteisesti sinistä valoa hohtaen.

Reddit
Reddit