Mies ystävystyi peurojen kanssa – kutsutaan nyt lumikiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinrakkaat ihmiset voivat välillä toivoa kokevansa luonnossa kävellessään ihanan hetken jonkin villieläimen kanssa ja olevansa niin erityisiä, että ihmisiä säikkyvät eläimet luottaisivat juuri heihin. Erään miehen kohdalla tämä on tapahtunut, sillä hän on ystävystynyt läheisessä metsässä asuvan peuraperheen kanssa.

Kelvin-niminen mies on tullut sosiaalisessa mediassa tunnetuksi siitä, että hän on ystäviä peurojen kanssa. Kelvin asuu omakotitalossa, jonka takapihalta alkaa metsä. Metsässä asuvat peurat tulevat aina tervehtimään miestä ja katsomaan josko miehellä olisi heille jotakin syötävää.

Kelvin syöttää videolla peuroille keksejä ja mansikoita, joita hän antaa peuroille suoraan kädestään. Mies on keksinyt myös peuroille hauskat nimet. Perheen sarvipäinen uros on nimeltään Money, joka on peuroista kesyin. Muut seuraavat Moneyn esimerkkiä ja tulevat myös miehen lähelle syötettäviksi.