Mummot kokeilivat kannabista Amsterdamissa – hulvaton video julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kannabiksen viihdekäyttö laillistettiin useissa osavaltioissa vuoden 2015 alussa, ja muun muassa Coloradon ja Washingtonin osavaltiot ovat saaneet lakimuutoksesta satoja miljoonia dollareita verotuloja. Euroopassa varsinkin Amsterdamissa suhtaudutaan kannabikseen maltillisesti.

Nyt verkossa on julkaistu A Granny’s Guide to the Modern World -televisiosarjan video, jossa mummelit Trish, Margot ja Daphne ovat päättäneet lähteä kokeilemaan kannabista amsterdamilaiseen kahvilaan ammattilaisen opastamana.

Brittiläisen televisiokanava Channel 4:n videolla (Katso koko jakso tästä) nähdään miten ikänaiset testaavat erilaisia muotoja nauttia kannabista. Samalla nähdään myös vilaus siitä miten kannabis vaikuttaa naisiin.