Ruotsalaismies kävi hammaslääkärissä – erektiot loppuivat mystisesti

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalainen mies oli hakeutunut hammaslääkärin vastaanotolle hampaiden narskuttamisen takia. Miehelle oli asennettu yöaikaan pidettävät hammassuojat. Monien yllätykseksi hammasrautojen sivuvaikutus liittyi herran toiseen päähän.

Kvällsposten uutisoi Smålandissa asuvasta miehestä, joka sai hammassuojia pidettyään merkittäviä erektiohäiriöitä. Potilas kertoi, että hänen oli vaikea saada enää seisokkia ja peniksen koko kutistui. Kun purentasuoja poistettiin hampaista, palautuivat miehen sukupuolielimen toiminta ja koko ennalleen.

Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen tapaus, jossa rekisteröidään vakavia sukupuolielimen toimintahäiriöitä purentakiskojen asentamisen jälkeen. Asiaa tutkitaan parhaillaan Ruotsin lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksessa.