Teini ahtautui vauvakeinuun – seurauksen voi arvata

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eräs brittiläinen teinityttö saa aloittaa uuden lukuvuoden kesäloman jälkeen posket kirkkaasti punoittaen. Neitokainen oli tunkenut itsensä leikkipuistossa olleeseen vauvakeinuun ja jäänyt leikkikaluun jumiin. Paikalle soitettiin palokunta.

Jostain syystä aikuisilla ihmisillä saattaa olla suunnaton halu tunkea itsensä lapsille tarkoitettuihin syöttötuoleihin, ajoneuvoihin, leikkimökkeihin tai majoihin. 14-vuotias tyttö oli jäänyt jumiin King George V:n leikkipuiston vauvakeinuun. Kaverit katselivat vieressä, kun palomiehet käyttivät voimatyökaluja teinin pelastamiseksi.

Yleensä teinien nolot tempaukset pidetään visusti omana tietona, mutta epäonnisen tytön ahdinko on ikuistettu ympäri internetiä löytyviin kuviin. Paikalle saapunut Wolverhamptonin paloasema on nimittäin twiitannut tapauksesta kuvien kera. Kuvat toimivat viranomaisten mukaan varoittavana esimerkkinä muille älypäille.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat