Teinityttö julkaisi selfien – isoäidin kommentti tyrmistyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että totuuden kuulee aina lasten suusta. Moni kuitenkin joutuu yllättymään usein siitä mitä kaikkea vanhukset päästävät suustaan. Moni vanhempi ihminen ei jaksa kiinnittää siihen huomiota mitä muut mahtavat ajatella siitä millainen mielipide heillä on, minkä vuoksi he laukovatkin asioita suoraan.

Skotlannissa asuva teini-ikäinen Chloe Gallacher sai järkyttyä huomatessaan, että hänen isoäitinsä oli kommentoinut tytön kuvaa melko rajulla kädellä Facebookissa. Gallacher oli vaihtanut profiilikuvakseen kasvoistaan nätin otoksen, jossa hän hymyilee kauniisti. Isoäiti oli kuitenkin kiinnittänyt valloittavan hymyn sijaan huomiota lapsenlapsensa painoon.

Isoäiti Mary Kennedy oli kirjoittanut kuvaan kommentin, jossa hän kehotti tyttöä laihtumaan. Kennedy kirjoitti kuvan alle: ”Voi kuinka kauniilta näyttäisitkään kun pudottaisit vähän painoasi”. Kommentista on tällä hetkellä pitänyt seitsemän ihmistä, ja siitä on muodostunut kansainvälinen ihmetyksen aihe Twitterissä.