Veli haukkui Donald Trumpiksi – poika murtui itkuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset osaavat olla välillä julmia toisilleen eikä heillä ole vielä oikeaa käsitystä siitä millaisia seurauksia teoilla on. Lasten keskuudessa pieni töniminen ja nimittely ovat arkisia asioita, joita varmasti lähes jokainen lapsi tulee kokemaan vähintäänkin oman sisarensa toimesta.

Erin Faulk on julkaissut Vine-palvelussa videon, joka on lähtenyt leviämään Twitterissä. Videolla pieni poika itkee sitä, että hänen veljensä on kiusannut häntä. Kun mies kysyy pojalta, että millä nimellä Jack häntä nimitteli poika vastasi itkuisena, että Jack kutsui häntä Donald Trumpiksi.

Ihmiset ovat olleet melko huvittuneita siitä, että lapset pitävät Donald Trumpia niin kamalana ihmisenä, että käyttävät nimeä toistensa kiusaamiseen ja nimittelyyn. Poika on todella pahoittanut mielensä siitä, että veli haukkui häntä Donald Trumpiksi. Ilmeisesti se on yleinen loukkaava nimittely tänä päivänä lasten keskuudessa.