21-vuotias nainen leikkii vauvaa – käyttää vaippoja ja nukkuu pinnasängyssä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridalainen 21-vuotias Jess käyttäytyy osan ajastaan kuin imeväisikäinen lapsi. Nainen pukee päälleen vaipat ja bodyn, ottaa tutin suuhun ja menee suurikokoiseen pinnasänkyynsä. Hänen 24-vuotias poikaystävänsä tukee naisen itsensä toteuttamista.

Jess myöntää palauttavansa roolileikin avulla takaisin sisäisen lapsensa. Hänellä on takanaan rankka lapsuus, johon on kuulunut muun muassa seksuaalista hyväksikäyttöä. Nainen on saanut vauvaleikeistä kertomansa mukaan enemmän apua itsetuntonsa kohottamiseen kuin vuosien terapiasta ja lääkkeistä.

Pariskunta ei pidä vauvaharrastustaan seksuaalisena. YouTubessa vauvaleikkejään julkaiseva Jess rakastaa kaikkea lapsiin liittyvää, kuten värityskirjoja, prinsessamekkoja, leluja ja nokkamukeja. Hän kutsuu poikaystäväänsä iskäksi roolin ollessa päällä, Barcroft TV uutisoi.