Alessandra Ambrosio kuljetti olympiasoihtua – suuntasi sitten bikineissä rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio nähtiin taannoin juhlimassa Coachella Valley Music and Arts -festivaaleilla, mutta nyt hänet on nähty vastuullisessa tehtävässä Rio de Janeirossa. Hän nimittäin sai eilen kunnian kantaa olympiasoihtua.

Olympiasoihdun kuljettamisen jälkeen supermalli päätti ottaa rennosti yhdessä ystäviensä kanssa, sillä hän suuntasi seurueineen rannalle. Siellä Alessandra riisui bikineille ja nautti silminnähden tunnelmasta. Lopulta hän verhosi mallivartalonsa vielä Brasilian lippuun.

Supermalli Alessandra Ambrosio ilmoitti taannoin, että hän aikoo tavoitella uraa muotibisneksessä myös muuten kuin mallina. Hän on nimittäin lanseerannut markkinoille oman vaatebrändin ále by Alessandra, joten nykyisin hän on supermallin lisäksi myös yrittäjä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash