Alusvaatebrändi lupasi: Vain aitoja vartaloita mainoksiin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat alusvaatemerkit muokkaavat naisten ja miesten vartaloita kuvanmuokkausohjelmilla heidän mainoskuviinsa sen vuoksi, että mallit näyttäisivät mahdollisimman hyviltä. On kuitenkin huomattu, että ihmiset ostavat helpommin vaatteita sen jälkeen kun he ovat nähneet kyseisen vaatekappaleen sellaisessa vartalossa, johon he voivat samaistua.

Australialainen alusvaatebrändi Modibodi on päättänyt pitää naisten vartalot luonnollisina ja aitoina omissa mainoksissaan. He käyttävät mainoksissaan kaiken kokoisia ja ikäisiä naisia eivätkä vaadi kaunottarilta mallin mittoja. Brändi on myös luvannut, että ei tule koskaan jälkikäsittelemään kuvissa naisten vartaloita.

Modibodin mukaan lihakset, selluliitti, rasvattomuus, raskausarvet ja ylimääräiset kilot ovat kaikki osa naiseutta ja naisille tavallista vartaloa. Modibodi-naisilla on arpia, eri värinen iho ja eri mallinen vartalo, mutta yksi asia heillä on yhteistä, mikä on itsevarmuus.

Summer dreaming with the @modibodiaustralia girl squad. Confident, comfortable and protected.

Kuva, jonka Modibodi (@modibodiaustralia) julkaisi

Back to basics, the classic collection available in boyleg, full brief, thong and bikini styles.

Kuva, jonka Modibodi (@modibodiaustralia) julkaisi

Squad goals. Mixing it up with our classic & active collections. #squadgoals

Kuva, jonka Modibodi (@modibodiaustralia) julkaisi

Body beautiful. Strong confident and stylish.

Kuva, jonka Modibodi (@modibodiaustralia) julkaisi