Jannika B paljasti: ”Äitiys lisäsi rentoutta ja nautintoa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Onnenpäivä-hitillään aikoinaan suomalaiseksi poptähdeksi noussut Jannika B julkaisi taannoin paluunsa yhteydessä Niagara-singlen. Äitiyslomalta keikoille kesäkuussa palannut artisti kertoi Staralle, että äitiys on vaikuttanut positiivisesti esiintymiseen. Syykin on selvä.

– Mä analysoin tätä niin, että kun on tullut äidiksi, niin jotenkin se äitiys ja vauva on nyt numero yksi, joten laulaminen ja keikkailu eivät tuo enää niin suuria paineita eivätkä ne tunnu enää maailman tärkeimmiltä asioita. Silloin sitä ottaa sen paljon rennommin ja pitää vain hauskaa ja nauttii siitä. Ei enää mieti yhtään, että onko yleisöä, miltä näyttää tai mitä on päällä, Jannika B kertoi Staralle.

Perheenlisäyksen tuoma muutos ei rajoitu ainoastaan esiintymiseen.

– Mä en oikein tiedä mitä tapahtui, mutta jokin biisien tekemisessäkin muuttui todella paljon hauskemmaksi ja rennommaksi. Nyt on ollut silleen takki auki ja vaan tehnyt. On ollut tosi hauskaa. Mä oon sanonut ja suositellut lasta kaikille, että se on äärimmäisen hyvä idea.