Japanilainen ”kummitus” töhri asukkaan kotioven ulosteella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Japanissa poliisilla on erikoinen mysteeri selvitettävänään. Erään naisen kotiovi on aina sotkettu kun hän tulee kotiin. Ovi on joka kerta kasteltu virtsalla ja sotkettu ovea vasten hinkatulla ulosteella. Oven eteen laitettiin lopulta valvontakamera, jonka nauhalta paljastui karmiva yllätys.

Sotkun tekijä on kuin suoraan pelottavimmasta kauhuelokuvasta revitty. Julkaistun valvontakameran nauhalta näkyy nainen, joka on pukeutunut japanilaiseksi kummitukseksi. Naisella on yllään valkoinen kaapu, musta peruukki ja valkoiseksi maalatut kasvot.

Sotkun uhri kertoi Mirror-lehden mukaan, että kyse on suuresta väärinkäsityksestä. Nainen oli aiemmin tammikuussa saanut ovelleen kirjeen, jossa häntä solvattiin sen vuoksi, että hän olisi salarakkaan asemassa rikkonut toisen naisen perheonnen. Uhri kuitenkin väittää, että ei tiedä mistä kummitukseksi pukeutunut nainen on sellaista saanut päähänsä.

Videolla nähdään miten pelottavaksi kummitukseksi pukeutunut hahmo lähestyy naisen kotiovea. Nainen alkaa levittämään ulostetta ja virtsaa oveen. Onneksi hän on kuitenkin itse osannut suojautua päällystämällä jalkineensa muovipusseilla, että häneen ei tartu ulostetta.