Kesä saa pettäjät liikkeelle – uskottomat aktivoituvat deittisivustoilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uuden kyselyn mukaan naiset pettävät kesäkuukausina enemmän kumppaniaan kuin miehet. Kyselyssä kävi ilmi, että seitsemän kymmenestä naisesta etsi itselleen verkosta rakastajaa kesäkuukausien aikana. Kysely tehtiin Victoria Milan -sivustolla 4.400 ihmisen otannalla.

Sivusto on suunnattu kumppaniaan pettäville miehille ja naisille, joiden pettämiskäyttäytymiseen ilmaston lämpeneminen ja mukavat kesäkuukaudet näyttäisivät vaikuttavan etenkin naisten kohdalla. Yli neljä viidesosaa naisista halusi kesällä entistä hanakammin löytää itselleen rakastajan suhteensa ulkopuolelta.

Naisista 82 prosenttia kertoi olevansa kesällä entistä enemmän rakastajan tarpeessa, mutta kumppaniaan pettävistä miehistä vain 61 prosenttia kertoi kesäkuukausien tekevän heistä halukkaampia ryhtyä salasuhteeseen. Naiset kertoivat flirttailevansa kesällä enemmän ja ajattelevan, että rakastajan löytäminen on entistä tärkeämpää tasapainoisen perhe-elämän saavuttamiseksi.