Koirien sateenvarjosta tuli hitti – nerokas toteutus!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat rakastavat raitista ilmaa ja lähtevätkin aina innoissaan häntä heiluen omistajansa kanssa ulos lenkille. Osa koira on kuitenkin hieman nirso sään suhteen. Jotkut koirat tuntuvat suorastaan vihaavan sadetta, jonka yllättäessä koirat laittavat heti jarrut päälle ja heittäytyvät mahdottomiksi lenkkikavereiksi halutessaan vain kodin suojiin takaisin.

Kerroimme aiemmin Hammacher-sivuston myymästä koirien sateenvarjosta. Moni varmasti naureskeli tuotteelle ja ajatteli sen menestymisestä skeptisesti, mutta nyt koirien sateenvarjosta näyttäisi tulleen sosiaalisen median perusteella melko suosittu ainakin pikkukoirien omistajien keskuudessa.

Läpinäkyvä sateenvarjo kiinnitetään koiran kaulapantaan kiinni, mutta useimmat koiranomistajat ovat ostaneet sateenvarjon mukana myös liivin. Koiran mukavuutta lisäävässä lämpimässä hupullisessa sadeliivissä on lenkki, johon varjon pystyy kätevästi kiinnittämään.

Vuonna 2012 Hammacher-sivusto myi sateenvarjoa 30 dollarin hintaan. Tällä hetkellä varjon hinta on tullut kuitenkin roimasti alaspäin, sillä sen hinta on pudonnut Amazon-sivustolla 8,99 dollariin. Hupullisen sadeliivin kanssa ostettuna yhteishinta on 22,05 dollaria.

Spoiled Kobe! ??⛈☔ #kobechan #kobe #dogumbrella #dogstagram #dogsofinstagram #dogs

Kuva, jonka Rachel Blanche Chan (@rayshchan) julkaisi

Where do you get one of these? #dogumbrella #weloveourfurryfriends #rainraingoaway #charlottejohncompany

Kuva, jonka The Charlotte John Company (@thecharlottejohncompany) julkaisi