Perheen safariajelu sai yllätyskäänteen – apinat parittelivat konepellillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perhe oli lähtenyt nauttimaan yhteisestä päivästä safariajelulle, jossa he toivoivat näkevänsä villieläimiä varmasti mahdollisimman luonnollisessa ympäristössä. Vanhemmat eivät kuitenkaan voineet aavistaakaan miten rennosti eläimet heidän vierailunsa ottaisivat.

Charlwhelan on julkaissut Twitter-kanavalleen lyhyen videon siitä kun kaksi apinaa oli hypännyt heidän autonsa konepellille. Isä oli alkanut kuvaamaan suoraan tuulilasin takana tuijottavia apinoita kunnes videosta alkoikin tulemaan hyvin nopeasti hävytön.

Ennen kuin perhe huomasikaan apinat ryhtyivät parittelemaan konepellin päällä, jolloin perheellä oli tahtomattaankin eturivin paikat esitykseen. Äiti laittaa videolla nopeasti kätensä silmiensä suojaksi eikä ole uskoa sitä, että isot apinat alkoivat juuri tosipuuhiin suoraan heidän edessään.