Supermalli kasvohoidossa – iho ajeltiin partaterällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uudesta-Seelannista aikoinaan mallintöiden perässä Yhdysvaltoihin muuttanut supermalli Rachel Hunter osaa pitää ulkonäöstään huolta. Malleilla on yleensä omia salaisia niksejään kuinka he pitävät ihonsa nuorena. Yksi Hunterin nikseistä koskee kasvojensa karvojen ajelemista.

46-vuotias Rachel Hunter kokeilee Rachel’s Tour Of Beauty -ohjelmassaan erilaisia kauneuteen liittyviä hoitoja, joiden avulla naiset ympäri maailmaa hoitavat itseään. Japanissa hän kävi hoidossa, jossa hänen kasvojensa iho ajeltiin partaterällä.

Monet naiset ovat kertoneet julkisuudessa pitävänsä kasvojensa ihon pehmeänä ja sileänä ajelemalla sitä partaterällä. Partaterä poistaa ihosta karvat, mutta suurin osa sen tehosta perustuu kuitenkin siihen, että se tehostaa ihon kollageenin tuotantoa kuorimalla kasvojen ihon päällimmäisen kerroksen ja kuolleen ihon pois.

Hunter kokeili hoitoa, jossa nainen kuori hänen kasvonsa terävällä veitsellä. Hunter kertoi hoidon jälkeen hänen ihonsa tuntuvan mahtavalta, mutta nainen päättää kuitenkin jättää parran ajelemisen vain miesten kauneudenhoitorutiiniksi. Hunter kertoi kokeneensa olonsa epämukavaksi kun ihokarvoja ajeltiin terällä.