Roope Salminen & Koirat lahjoitti keikkapalkkion löytökoirille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Roope Salminen & Koirat -yhtye on päättänyt lahjoittaa Taiteiden yön Tavastia-keikkansa tuoton eläinsuojeluun Rekku Rescue ry. -yhdistykselle. Rekku Rescue ry on suomalainen eläinsuojeluyhdistys, joka on perustettu vuonna 2002.

– Tämä on hieno uutinen yhdistyksellemme, jota pyöritetään vapaaehtoisten voimin ja toiminta rahoitetaan lahjoitusvaroilla, Rekku Rescue kommentoi lahjoitusta.

– Haluamme lahjoittaa lipputulot yhdistykselle, joka toimii Suomessa ja jonka toiminta on läpinäkyvää. Rekku Rescuen tukikohteet ja toimintasuunnitelma vakuuttivat meidät siitä, että raha menee oikeasti sitä tarvitseville, yhtye kommentoi.

Rekku Rescue ry. tukee eläinsuojelun edistämistä sekä Suomessa että Virossa ja pyrkii lisäämään ihmisten tietoa eläinten hyvästä hoidosta ja kohtelusta. Tavoitteenamme on vähentää kodittomien eläinten määrää tiedottamalla sterilointien tärkeydestä ja neuvomalla ihmisiä eläinten käytösongelmissa.