Britney Spearsin bikinishow jatkui rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears antoi taannoin pientä esimakua tulevasta Private Show -kappaleestaan ja siihen kuvatusta musiikkivideosta, jossa nainen on elämänsä parhaassa kunnossa, eikä häpeile näyttää sitä. Laulajatar on lomaillut jo muutaman päivän ajan Havaijilla, jossa hän on työllistänyt myös paparazzeja.

Britney jatkoi upean bikinivartalonsa esittelyä eilen, kun hän saapui rannalle palvomaan aurinkoa valkoisissa bikineissä. Rentoutumisen lomassa hän ikuisti runsaasti kännykkäkuvia.

Britney Spears julkaisi taannoin Private Show -kappaleensa musiikkivideosta myös pienen teaserin Instagram-sivuilleen. Videoleikkeestä voi huomata, että se on lähes samanlainen kuin hajuvesimainos, joka antaakin odottaa koko musiikkivideon täydeltä kuumaa tanssia ja seksikkäitä alusvaatteita.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat