Harrastelijan huima taidonnäyte – loi korppiasun omin käsin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pittsburghissa järjestetään vuosittain maailman suurin Anthrocon-tapaaminen, jossa ihmisen kaltaisiksi eläinhahmoiksi pukeutuneet osallistujat pääsevät esittelemään asujaan. Puvut on yleensä itsetehtyjä viimeisintäkin yksityiskohtaa myöten.

Nyt esittelyyn nousee yhden artistin luoma korppiasu, joka on häikäisevän upea. Seattlessa asuva Rah-Bop -niminen pelaaja oli luonut asun oman Rue-nimisen Dungeons & Dragons -hahmonsa innoittamana. Korpilla on hohtavat silmät ja kiiltävän mustat sulat.

Anthroconissa kerätään vuosittain rahaa eläintensuojelujärjestöille. Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1997. Kävijämäärä on noussut 300 osallistujasta 7.310 kävijään. Järjestäjät lahjoittivat tänä vuonna yli 30.000 dollaria Pittsburghin eläintarhalle.