Kendall Jenner jätti rintaliivit pukematta – tiukka asu paljasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

20-vuotias huippumalli Kendall Jenner on upea nuori kaunotar, mutta luonteeltaan hän on paljon rauhallisempi ja harkitsevampi kuin muut siskonsa. Kendall kertoi äskettäin People-lehdelle kuitenkin pelleilevänsä ja tekevänsä kaikkea hauskaa ja lapsellista.

Nyt Kendall on ikuistettu Los Angelesissa, jossa hänet nähtiin poistumassa ravintolasta. Usein rohkeasti pukeutuvalla Kendallilla ei ollut lainkaan rintaliivejä tiukan asunsa alla, eikä se jäänyt silminnäkijöiltä lainkaan epäselväksi.

Kendall Jennerin kerrotaan seurustelevan tällä hetkellä räppäri A$AP Rockyn kanssa, ja mies saapuu pian Tampereelle esiintymään Blockfesteillä. Mikäli suhdehuhut pitävät paikkansa, niin on melko todennäköistä, että myös Kendall Jenner nähdään Tampereella. Taannoin hänen pikkusiskonsa Kylie Jenner vieraili poikaystävänsä Tygan mukaan Lahdessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash