Miehen naamioasut huvittavat – cosplay-asuja budjetilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme pari vuotta sitten suosiotaan kasvattaneen Anucha ”Cha” Saengchartin luomista cosplay-asuista, jotka mies toteutti mahdollisimman pienellä budjetilla. Parin vuoden aikana thaimaalainen Saengchart on kerännyt Facebook-sivuilleen jo satoja tuhansia faneja.

Nykyään Lowcostcosplay-sivustoa seuraa jo yli 725.000 ihmistä. Moni seuraajista voi kaivata vinkkejä ja ideoita omien pienellä budjetilla toteutettavien cosplay-asujen tekemiseen, mutta moni seuraa sivustoa luultavasti myös pelkästään huumorimielessä.

Saengchart on toisintanut pienellä budjetilla sarjakuvahahmoja, elokuvajulisteita ja mainoksia. Mies käyttää hyödykseen omissa versioissaan kaikkea kotoaan löytyvää aina lemmikeistä elintarvikkeisiin, ja onnistuu toisintamaan valitsemansa kuvat ja hahmot melko vakuuttavasti.