Muistatko nämä ysärihitit? Mestari yhdisti ne Pokemon-tunnariin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Multitalentti Anthony Vincent on YouTubesta koko maailman tietoisuuteen singahtanut muusikko. Hän hoitelee kertaheitolla 20 eri musiikin lajityyppiä Ten Second Songs -YouTube-kanavallaan. Nyt käsittelyyn pääsee Pokemon-sarjan tunnusmusiikki.

Herra Vincent on toteuttanut tutun teemabiisin 90-luvun loppupuolella vaikuttaneiden yhtyeiden tyylillä. Miehen videokanavalla on likimain kaksi miljoonaa seuraajaa, ja jokainen video saavuttaa satojatuhansia katselukertoja ensimmäisten päivien aikana. Nyt hän coveroi muun muassa Aquaa, Destiny’s Childia, Nine Inch Nailsia, Beatie Boysia ja Björkiä.

Pörröpäinen muusikko muovaa kappaleen kokonaisuudeksi, josta tunnistaa alkuperäisen biisin, mutta samalla hän lisää tyyliin muiden bändien ominaisimpia elementtejä. Miehen tunnetuimpia biisiversioita ovat Katy Perryn Dark Horse ja Linkin Parkin In The End. Molempia videoita on katsottu yli 15 miljoonaa kertaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat