Oletko aina pakannut vaatteesi väärin matkalaukkuun?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni matkusteleva ihminen vihaa pakkaamista ja matkalaukkujen purkamista. Vaatteiden viikkaaminen voi olla tylsää puuhaa, ja vaivannäöstä huolimatta henkilö saa perillä matkakohteessa nostaa laukusta melko ryppyisiä vaatteita.

Nyt Facebookissa on alkanut leviämään video, jossa näytetään todella kätevä vinkki siihen miten vaatteet pystyy viikkaamaan kompaktiin tilaan melko pieneen matkalaukkuun. Videolla nainen asettelee ensin lyhyt- ja pitkähihaisia paitoja päällekäin, minkä jälkeen hän pinoaa housuja paitojen päälle hihojen suuntaisesti.

Housujen päälle pinotaan vielä pieneksi keoksi sukat ja alusvaatteet, minkä jälkeen vaatteita aletaan taittelemaan vuorotellen toistensa yli. Lopulta pakkaustyylillä valmistuu todella tiivis paketti, joka on helppo asetella matkalaukkuun, ja joka pitää luultavasti vaatteet mahdollisimman rypyttöminä.