Näyttelijä julisti rakkautta Taylor Swiftiin paidassaan – täystyrmäys somessa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tom Hiddleston julistaa paidallaan rakkauttaan Taylor Swiftille – herätti kritiikkiä sosiaalisessa Kesän kohutuin uusi julkkisromanssi lienee poptähti Taylor Swiftin ja brittinäyttelijä Tom Hiddlestonin suhde. Pari ei ole juurikaan peitellyt suhdettaan, päin vastoin.

Hiddlestonin ja Swiftin välinen lempi roihuaa jälleen poptähden Rhode Islandilla sijaitsevan kodin lähellä otetuissa kuvissa. Jotta tähtien suhde ei jäisi kenellekään epäselväksi, luki brittinäyttelijän paidassa I ❤️ T.S., eli minä sydän T.S.

Paita herätti arvetenkin runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa. Monet pitivät paitaa siirappisena, yliampuvana ja nolona. Osa puolestaan epäili paidan liittyvän Swiftin tulevaan musiikkivideoon, tai että kyseessä olisi muunlainen julkisuustempaus.

Kuvat synnyttivät jopa salaliittoteorioita, joiden mukaan koko suhde olisi lavastettu. E! News -sivuston artikkelissa epäillään, että Swift haluaisi tällä tavoin huijata hänen suhde-elämästään kiinnostunutta mediaa.