Vau! Nainen maskeeraa kätensä tyylillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalinen media on antanut amatööritaiteilijoille mahdollisuuden esitellä töitään koko maailmalle. Etenkin itseoppineet maskeeraajat niittävät mainetta ja kunniaa netissä. Olemme esitelleet taitavia vartalomaalareita ennenkin, ja nyt valokeilaan pääsee kahden lapsen 21-vuotias äiti.

Australian pääkaupunki Canberrassa asuva Lisha julkaisee näyttäviä kuvia vartalomaalauksista Instagramiin. Nainen työskentelee kasvomaalarina, mutta hän on opetellut siveltimien ja värien käyttöä myös omalle iholleen. Usein pohjana toimii naisen käsivarsi.

Lisha on maalannut muun muassa käsivartensa kierteelle, pimeässä loistavaksi raketiksi, luurangoksi ja sarjakuvasankarin raajaksi. Pienet yksityiskohdat lisäävät maalausten mielenkiintoa. Maskeeraustaitoja enemmän naisen töissä viehättää niiden mielikuvituksellisuus ja luovuus – ideat ja aiheet ovat häkellyttäviä.