Tittelin menettänyt kohumissi rannalla – ei mikään anorektikko!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missimaailmassa kaunottaria tulee ja menee, ja vain aniharva heistä jää julkisuuteen pysyvästi muutoin kuin paikallisesti. Parhaillaan kansainväliseen tunnettuuteen on kuitenkin nousemassa Miss Iso-Britannia Zara Holland, joka menetti äskettäin tittelinsä.

Zara Holland lomailee parhaillaan Barbadoksella, josta käsin hänen lomakuvansa ovat levinneet ympäri maailmaa. Zara on saanut jo päättyneellä missiurallaan kiitosta siitä, että hän ei ole monien missien tavoin langanlaiha, vaan luonnollisen kurvikas.

21-vuotias Zara Holland on englantilainen näyttelijä, malli ja Miss Iso-Britannia vuodelta 2015. Nykyisin Lontoossa asuva kaunotar on tehnyt myös oikeaa näyttelijäuraa, sillä hänet on nähty muun muassa huippusuosituissa Emmerdale ja Coronation Street -televisiosarjoissa sekä Love Island -realitysarjassa, jonka myötä hän menetti missikruununsa ja -tittelinsä. Siksi Miss Universum -kisat jäävät häneltä nyt väliin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash