Cate Blanchett haluaa näyttää nuoremmalta – paljasti ällistyttävän temppunsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywoodissa naisia arvostellaan paljon ulkonäön perusteella ja sen vuoksi monet näyttelijättäret voivatkin kokea paineita pysyä hyvässä kunnossa ja nuorekkaan näköisinä. Naisnäyttelijöillä onkin varmasti hihoissaan monia kikkoja, joiden avulla he näyttävät mahdollisimman hyvältä juuri ennen kuvaustilannetta.

Monet naiset tavoittelevat kuvissa täydellisyyttä, minkä vuoksi pienimmätkin asiat halutaan hioa kohdilleen. Näyttelijätär Cate Blanchett paljasti Daily Mail -lehdelle yhden käsien ulkonäköä parantavan niksin, jonka Judi Dench hänelle opetti.

47-vuotias nainen kertoi pitävänsä käsiään ylhäällä aina mahdollisimman pitkään ennen punaiselle matolle astumista. Juuri ennen kuvattavaksi menemistä käsiä kannattaa vielä heiluttaa ilmassa.

Näin veri valuu käsistä pois eivätkä verisuonet näytä niin pulleilta. Blanchettin mukaan pulleat verisuonet vanhentavat naisten käsien ulkonäköä, minkä vuoksi vanhempien naisten kannattaakin hyödyntää tätä kikkaa nuorekkaampien käsien saamiseksi.