David Hasselhoff Talent Suomi -ohjelman tuomariksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

David Hasselhoff saapuu ensi viikolla Suomeen kuvaamaan Nelosen syksyn viihdespektaakkelia Talent Suomea. Hän istuu vierailevaksi tähtituomariksi Sara Forsbergin, Jari Sillanpään ja Sami Hedbegin rinnalle. Sarjaa juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen.

Nelosen Talent Suomi -ohjelman kuvaukset alkavat tällä viikolla viihdetähdiksi pyrkivien koe-esiintymisillä Aleksanterin teatterissa Helsingissä. Ensi viikolla tähtituomarien, Sara Forsbergin, Jari Sillanpään ja Sami Hedbergin vierelle istuu myös David Hasselhoff, joka on kiinnitetty ohjelman vierailevaksi tähtituomariksi.

Hasselhoff haluttiin mukaan ohjelmaan, sillä hän on tuomaroinut menestyksekkäästi myös America’s Got Talent ja Britain’s Got Talent -ohjelmissa. Vieraileva tähtituomari on ohjelmassa merkittävässä roolissa, sillä hän yhdessä vakiotuomareiden kanssa tekee ratkaisut jatkoon pääsevistä kokelaista.

Suomessa tuomaristolle esiintyy yli 120 talentia, joista tuomaristo päästää vain parhaimmat välikarsiontoihin. Hasselhoffin lisäksi toinen useammassa eri jaksossa nähtävä vieraileva tähtiuomari on näyttelijä Riku Nieminen, monien eri roolien lahjakas näyttelijä, jolta löytyy kykyä löytää lavakarismaa ja talentia, tulevaisuuden isoja viihdetähtiä.