Erotiikkajuhlien Gwyneth Paltrow paljastavassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Snctm-niminen yritys järjestää kuukausittain eroottisia juhlia Los Angelesissa. Äskettäin juhlat laajentuivat myös New Yorkiin ja Hamptonsiin. Julkkiksista muun muassa Gwyneth Paltrow on puhunut julkisuudessa erotiikkajuhlien puolesta.

Sunnuntaina Gwyneth Paltrow kuvattiin osallistumassa Hamptonsissa järjestettyyn Paddle & Party For Pink -tapahtumaan New Yorkin Bridgehamptonissa. Näyttelijäkaunottaren paljastava asu järjesti hieman ylimääräistä nähtävää tapahtuman virallisen ohjelman lisäksi.

Kaunottaren markkinoimat erotiikkajuhlat mukailevat tyyliltään Eyes Wide Shut -elokuvassa nähtyjä seksijuhlia. Juhlissa ei kuitenkaan harrasteta seksiä, vaan kyse on pelkästään eroottisesta teatterista, sen katsomisesta ja esityksiin osallistumisesta. Miesten tulee pukeutua juhliin smokkiin ja naamioon, ja naisten pitkään juhlapukuun ja naamioon.

Puolen yön jälkeen naamiot otetaan pois, minkä lisäksi osallistujat voivat olla pukeissa tai riisua halutessaan jokaisen vaatekappaleen yltään loppujuhlien ajaksi. Naiset voivat hakea juhliin pääsylippua omalla kuvallisella hakemuksella ja maksaa hyväksyvän päätöksen saatuaan pääsymaksun. Miehen tulee aina tulla juhliin joko naisen kumppanina tai ostetun jäsenyyden avulla. Jäsenyyden ostaminen voi maksaa miehelle jopa 50.000 dollaria.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash