Kourtney Kardashian katumapäällä? ”Onnellisempi ilman televisiosarjaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjaa on kuvattu jo 12 tuotantokautta, joista jokaisella kaudella sisaruksista vanhin Kourtney on ollut mukana. Nyt 37-vuotias tähti kertoi Daily Mail -lehden haastattelussa, että hänen julkisuutensa tuonut televisiosarja on prosessiltaan todella uuvuttava.

Kourtney kertoi, että ei välttämättä haluaisi heidän televisiosarjansa loppuvan, mutta ajattelee kuitenkin joskus, että hän voisi olla paljon onnellisempi ilman koko ohjelmaa ja sen kuvaamista. Jokaisen tuotantokauden loputtua nainen ajattelee sen olevan viimeinen ja kertoo hänen saaneensa tarpeeksi koko sarjan tekemisestä.

Kourtney kuitenkin lisäsi, että vaikka hän onkin aina tuotantokauden päätyttyä loppu, pienen tauon jälkeen hän taas jo kaipaa sarjan tekemistä. Kourtney pohti myös julkisuutta ja sitä miten hän on jopa antanut televisiokameroiden olla mukana kuvaamassa hänen synnytystään. Nainen kertookin välillä ajattelevansa ihmisten tunnistaessa hänet kadulla, että myös he ovat nähneet hänet synnyttämässä.