Kuolleelle lehdessä kaksi muistokirjoitusta – yksi vaimolta, toinen tyttöystävältä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen New Jerseyssä ilmestyvää Press of Atlantic City -lehdeä lukevat saattoivat taannoin yllättyä, sillä lehdessä oli kaksi samalle miehelle omistettua peräkkäistä muistokirjoitusta. Kyseessä ei kuitenkaan suinkaan ollut paino- tai taittovirhe.

Egg Harborin kunnassa asunut Leroy Black menehtyu 55-vuotiaana elokuun alussa. Press of Atlantic City -lehdessä julkaistiin kaksi miehelle omistettua muistokirjoitusta. Toinen niistä oli hänen vaimonsa Bearettan laatima, ja toinen oli puolestaan miehen tyttöystävän, Princess Hallin kirjoittama.

Greenidge Funeral Homes -hautaustoimiston edustaja Joe Greenidge kertoo Huffington Post -lehdelle kyseessä olleen miehen lesken idea. Kumpikin osapuoli halusi omanlaisensa muistokirjoituksen vainajalle. Geenidgen mukaan on epäselvää, oliko kuolleen miehen vaimon ja tyttöystävän välillä kaunaa.