Papparainen syytti prostituoitua varkaudesta – joutui itse putkaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Massachusettsissa asuva 90-vuotias mies pidätettiin taannoin seksipalvelujen ostamisesta prostituoidulta. Tämä tapahtui miehen tunnustettua tekonsa viranomaisille – hän nimittäin väitti maksullisen naisen syyllistyneen omaisuutensa varastamiseen.

Viranomaiset kertoivat miehelle hänen saavan rikossyytteen, mikäli hän tunnustaisi käyttäneensä prostituoidun palveluita. Tämä ei kuitenkaan omaisuutensa katoamisesta suuttunutta vanhusta haitannut.

– Ei kiinnosta v*ttuakaan. Olen 90 vuotta vanha, helvetti soikoon, mies vastasi poliiseille The Smoking Gun -sivuston mukaan.

Miehen mukaan hän oli kesäkuussa maksanut 48-vuotiaalle prostituoituna toimivalle naiselle 100 dollaria suuseksistä. Aktin jälkeen hän oli huomannut kultaisen ketjun kadonneen yöpöydältään. Vanhus ei raportoinut rikosta heti, sillä hän halusi antaa naiselle mahdollisuuden palauttaa korun itse. Kadonnut kultaketju löydettiin myöhemmin myynnistä paikallisesta panttilainaamosta.