Playmate 2007 nakuilee Instagramissa – koettelee palvelun rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana.

Playmate-tittelin saamisesta on jo useita vuosia aikaa, mutta Sara on edelleen upea kaunotar. Viime aikoina hän on ryhtynyt koettelemaan toden teolla esimerkiksi Instagramin rajoja, sillä hän poseeraa palvelussa useissa kuvissaan täysin alastomana.

Sara Jean Underwood opiskelee mallintöidensä ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.

Trail blazin' ? ? by @stevebitanga ? @teenyb_bikinis #mthood #oregon #exploremore

Kuva, jonka Sara Underwood (@saraunderwood) julkaisi