Sinkkuus 6 800 euroa kalliimpaa kuin parisuhteessa eläminen

Lux Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sinkkuna oleminen voi olla hauskaa, vapauttavaa, mutta välilä myös yksinäistä ja raskasta. Nyt on käynyt myös ilmi, että sinkkuna oleminen on todella paljon kalliimpaa kuin parisuhteessa eläminen.

Cosmopolitan kertoo VoucherCodesPro-sivuston tekemästä kyselystä, johon 2.000 Englannissa asuvaa 18-30 -vuotiasta ihmistä vastasi. Kysely koski henkilöiden parisuhdestatusta ja rahankäyttöä. Kävi ilmi, että Isossa-Britanniassa asuvilla sinkuilla eläminen tulee huomattavasti kalliimmaksi kuin parisuhteessa eläville.

Kyselyn mukaan sinkkuna elävien kustannukset tulivat vuodessa maksamaan noin 6.800 euroa enemmän kuin parisuhteessa olevilla. Sinkut käyttivät enemmän rahaa noutoruokaan, ravintolaillallisiin, juhlimiseen, alkoholiin ja vaatteisiin. Myös asumiskustannukset tulivat yksin elävillä kalliimmiksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat