Suomalaisesta kosketinsoittajasta nettihitti – uskomaton meno keikalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu Suomeen saakka viikoittain videoita poikkeuksellisen vauhdikkaista artisteista ja muusikoista, mutta nyt vuorossa on pitkästä aikaa suomalainen nettitähti. Suukosken Keidas julkaisi nimittäin Facebook-sivuillaan videon kosketinsoittajasta.

Kosketinsoittaja Ari Nylund nähdään videolla esiintymässä Tervolassa sijaitsevalla Suukosken Keitaan lavalla tangoprinssi 2015 Kalle Jussilan illassa. Vauhti on hurja, kun ”kiipparisti” tanssii villisti soittonsa lomassa. Vastaavaa menoa nähdään kosketinsoittajilla vain aniharvoin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat