5 ärsyttävintä tapaa listattiin – älä osoita hellyyttä julkisella paikalla näin

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni on joutunut todistamaan julkisessa kulkuneuvossa tilannetta, kun pariskunta äityy suloisista suukoista ja hellyydenosoituksista esileikkimäisiin kielisuudelmiin ja kourintoihin. Julkisissa hempeilyissä tulee kunnioittaa kanssaihmisiä.

Nyt on listattu viisi ärsyttävintä tapaa, kuinka pariskunnat osoittavat toisilleen hellyyttä julkisesti. Suukottelemisessa ei ole mitään vikaa, mikäli pariskuntien pusujen antaminen ei muutu koko kansan edessä tapahtuvaksi syljen vaihtamiseksi. Vaivihkaa vaihdettu suukko on sallittavaa, mutta toisen ikenien nuoleminen keskellä ruuhkaisinta bussia on kieltämättä erittäin kiusallista.

Pariskunnat voivat halailla esimerkiksi kaupassa ohimennen hyllyjen välissä ostoksia etsien. Elokuvissakin riittää, jos rakastavaiset pitävät toisiaan kädestä kiinni – ainakin valojen ollessa päällä. Sen sijaan kumppanin syliin änkeäminen tai jalkojen levitteleminen ei ole toimintaa, joka ottaisi muut ihmiset huomioon.

Kannattaa myös vaihtaa keskusteluja intiimiasioista kuiskailemalla, sillä ketään ei kiinnosta kuulla maanantaiaamun täydessä linja-autossa parin viime yön sessioista. Myös jatkuva ja taukoamaton kikatteleminen repii muiden hermoja. Britanniaan on perustettu vain sinkuille tarkoitettuja bussivuoroja, joissa voi tutustua helpommin vastakkaiseen sukupuoleen. Palvelun järjestää Datemaster-niminen yritys.