Räppäri jää eläkkeelle 29-vuotiaana: ”Olen saanut tarpeekseni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bow Wow -artistinimellään tunnettu räppäri ja televisiojuontaja Shad Moss on ilmoittanut Instagram-kanavallaan faneilleen jäävänsä eläkkeelle. Mies kertoo eläköityvänsä kuitenkin pelkästään musiikkiuraltaan, koska hän ei enää jaksa räpätä.

Yhdysvaltalainen räppäri on nyt 29-vuotias, minkä vuoksi hän haluaa jäädä eläkkeelle musiikkiuraltaan. Mies kertoi The Guardian -lehden mukaan, että hän ei näe itseään räppäämässä enää yli 30-vuotiaana, minkä vuoksi nyt on juuri oikea aika jäädä eläkkeelle.

Mies kokee saavuttaneensa musiikin suhteen kaiken minkä hän on halunnutkin. Hän teki musiikilla itselleen 20 miljoonan dollarin omaisuuden ja on sitä mieltä, että se riittää hänelle. Bow Wow haluaa keskittyä jälleen muihin töihin ja palata television sekä näyttelemisen pariin.