Courtney Stodden ajoi päänsä kaljuksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden sai äsken keskenmenon yhdessä 34 vuotta vanhemman aviomiehensä Doug Hutchinsonin kanssa. Povipommi toipuu menetyksestä ilman hiuksia. Glamourmallina esiintynyt Courtney Stodden on julkaissut uusia ja erikoisia kuvia Instagramiin.

Vastikään keskenmenon saanut nainen juo kuvissa kuplivaa juomaa ja poseeraa pienissä bikineissä. Hän on myös leikannut hiuksensa pois uutta elämän aikakautta kuvastakseen, Toofab-sivusto uutisoi.

Teinivaimo ajoi päänsä kaljuksi viime viikonloppuna. Courtney ei kuitenkaan uskaltanut katsoa kuvaansa peilistä muodonmuutoksen jälkeen. Näyttelijämies tukee menetyksen kokenutta vaimoaan täydestä sydämestä ja pitää naistaan kauniina myös ilman hiuksia. Courtney Stodden sai keskenmenon raskauden kolmannella kuulla. Hän ja 56-vuotias Doug Hutchinson ovat kertoneet olleensa surun murtamia.

New chapter

Kuva, jonka Courtney A Stodden (@courtneyastodden) julkaisi

#picoftheday #photograph by @itsmatthewpaul

Kuva, jonka Courtney A Stodden (@courtneyastodden) julkaisi

Is it too early? #ohwell

Kuva, jonka Courtney A Stodden (@courtneyastodden) julkaisi